Veelgestelde vragen

Verzending & Retourneren

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij verzenden je bestelling zo snel mogelijk. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een Track&Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Vandaag besteld is uiterlijk de volgende dag verstuurd. Je hebt de leesbox binnen 1-3 werkdagen in huis. De leesbox wordt verstuurd met DHL.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

Na het afronden van je bestelling op de website, ontvang je altijd van ons een e-mail met een orderbevestiging. Mocht je deze niet ontvangen hebben, volg dan de volgende twee stappen:

  1. Controleer je spambox. Het gebeurt soms dat de e-mails van Lezen met Beer in de spambox terecht komen, houd deze dus in de gaten.
  2. Mocht de orderbevestiging ook niet in je spambox zitten, neem dan contact met ons op via info@lezenmetbeer.nl. Waarschijnlijk is er dan een fout ontstaan in het e-mailadres. Wij zorgen er dan voor dat je de orderbevestiging alsnog ontvangt.

Kan ik een product ruilen?

Het is niet mogelijk om losse producten uit de leesbox te ruilen. Wil je toch liever een andere leesbox, stuur dan de gehele leesbox retour en plaats een nieuwe bestelling met de juiste producten.

Kom je er vlak na het plaatsen van de bestelling achter dat je een verkeerde leesbox hebt besteld, neem dan zo snel mogelijk contact op met Lezen met Beer, via info@lezenmetbeer.nl. Wij kijken dan of het nog mogelijk is om de leesbox aan te passen.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Ja, je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de leesbox. Let op: alleen complete leesboxen kunnen retour worden gestuurd.

De kosten voor het terugsturen van de leesbox zijn voor jezelf, tenzij het product defect ontvangen is, of wanneer er producten zijn geleverd die anders zijn dat wat er besteld is. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met Lezen met Beer.

Lees hier hoe je je retour kunt aanmelden.

👉 Start chat!
1
💬 Kunnen we je helpen?
👋 Hoi!
Waarmee kunnen wij je helpen? 💬