Kinderboeken – Voorlezen voor kinderen als beleving!

Opzoek naar leuke kinderboeken? Ga naar Lezen met Beer.

Opzoek naar leuke Kinderboeken?

Ben je opzoek naar de leukste, mooiste & spannendste kinderboeken? Dan ben je op de juiste plek bij Lezen met Beer. Onze unieke leesboxen zijn speciaal voor jou samengesteld. In de leesbox zit een kinderboek met een bijpassende knuffel. Op deze manier maak je van het voorlezen een échte beleving.

Wij hebben leesboxen voor de leeftijden van 0-6 jaar. Blader door onze webshop heen en kijk welke kinderboeken en prentenboeken je het meest aanspreken. Wij hebben leesboxen voor je samengesteld zodat je makkelijk het gewenste kinderboek met bijpassende held kunt bestellen.

Kinderboeken voor 0-3 jaar

Wij hebben kinderboeken / baby-boekjes voor 0-3 jaar. Verrassend mooie prentenboeken waar je samen met je baby of peuter lekker doorheen kunt bladeren. Samen met één van onze helden kun je er een interactieve leesbeleving van maken!

Kinderboeken voor 4-6 jaar

Kinderboeken voor 4-6 jaar met mooie verhalen bestel je via Lezen met Beer. Wij hebben unieke leesboxen samengesteld voor jou. Voor kleuters van 4-6 jaar hebben wij zowel prentenboeken als boeken vol met meerdere leuke en spannende verhalen. Wij maken van voorlezen een échte beleving.

Kinderboeken voor 0-6 jaar. Ga naar Lezen met Beer en ontdek onze leesboxen.

Blog over voorlezen:
Waarom voorlezen zo belangrijk is!

Lees in onze blogs waarom voorlezen voor baby’s, peuters en kleuters zo enorm belangrijk is. Met onze kinderboeken en leesboxen gaat je kind voorlezen leuk vinden en wordt het een échte beleving.

Het is feest wanneer papa voorleest!

Traditioneel gezien is voorlezen iets dat moeders doen. Dit is natuurlijk allang niet meer het geval, en ook onderzoek laat steeds meer de voordelen voor het kind zien wanneer papa voorleest. Vaders die voorlezen zijn een hele mooie aanvulling op de moeders die voorlezen. Elk hebben hun eigen, unieke manier, waardoor ze op hun eigen... continue reading

Beginnen met voorlezen kan niet vroeg genoeg

Voorlezen kan al wanneer je kindje nog een baby is. Hoe jonger je kind is wanneer je begint met voorlezen, hoe groter de woordenschat op 2-jarige leeftijd is. Uit onderzoek blijkt dat wanneer baby’s meer dan 10 minuten per dag worden voorgelezen, de kans 2,5 keer zo groot is dat ze met een goede woordenschat... continue reading

Voorleestip: Van voorlezen naar samen lezen

Voorlezen aan je kind kan op verschillende manieren. Een leuke manier is door het interactief te maken, oftewel door je kind te betrekken bij het lezen. Dit kan door je kind vragen te stellen over de afbeeldingen, karakters en gebeurtenissen in het verhaal. In plaats van voor te lezen aan je kind, ga je samen... continue reading

Of blijf geïnformeerd via onze Social Media kanalen. Volg ons op Instagram & Facebook.

👉 Start chat!
1
💬 Kunnen we je helpen?
👋 Hoi!
Waarmee kunnen wij je helpen? 💬