Kraamcadeau – De leukste babyboeken

Kraamcadeau - de leukste babyboeken - kinderboekjes

Kraamcadeau – De leukste babyboekjes als cadeau!

Ben je opzoek naar een leuk kraamcadeau? Verras een (aanstaande) ouder met de leukste en mooiste babyboekjes in onze unieke leesbox. Het perfecte cadeau om te geven als kraamcadeau. Onze stevige babyboeken & geluidsboekjes zijn perfect om te starten met voorlezen aan je baby. Samen met onze knuffels, vingerpopjes & knuffelboekjes kun je van voorlezen een échte beleving maken. Kortom, het ideale kraamcadeau om te geven.

Waarom voorlezen al belangrijk is bij baby’s!

Wanneer je je kind vanaf de geboorte regelmatig voorleest, heeft hij of zij een grotere woordenschat dan kinderen die niet of nauwelijks zijn voorgelezen. In cijfers ziet dat er zo uit: wanneer je je kind vanaf de geboorte elke dag uit één boekje voorleest, heeft je kind op zijn vijfde bijna 300.000 extra woorden gehoord dan wanneer hij of zij niet is voorgelezen. Wanneer je je kind elke dag vijf boekjes zou voorlezen, zijn dit er bijna anderhalf miljoen!

Dat is nog eens een mooie start!

 Kraamcadeau voor 0-3 jaar (Babyboekjes)

Ontdek onze leesboxen met kinderboek(en), babyboeken en geluidsboeken. Klik op de knop hieronder om alle babyboeken voor de leeftijd van 0-3 jaar te bekijken. Bestel je kraamcadeau direct online en wij bezorgen hem bij jou thuis!

Leesbox als kraamcadeau verzenden

Bestel je een leesbox met babyboekjes dan kun je kiezen voor de cadeauverpakking. Wij zullen dan je leesbox mooi inpakken en voorzien van een feestelijke opening! Je kunt zelfs een handgeschreven (felicitatie)kaartje toevoegen aan je leesbox. Zo voeg je zelf een persoonlijk geschreven bericht toe aan je cadeau.

Kraamcadeau direct naar de ontvanger!

Super handig. Je kunt het kraamcadeau direct bij de ontvanger laten afleveren door ons. Tijdens je bestelling kun je het verzendadres van de ontvanger opgeven. Wij zorgen dat de leesbox direct bij de ontvanger wordt thuisbezorgd. Handig hé?

Wil je de leesbox liever persoonlijk geven? Dat kan natuurlijk ook. Laat de leesbox dan gewoon op je eigen adres bezorgen zodat je het kraamcadeau zelf kunt geven.

Cadeauverpakking lezen met beer - Bestel je leesbox en wij pakken hem mooi in!

Blog over voorlezen:
Waarom voorlezen zo belangrijk is bij baby’s en peuters!

Lees in onze blogs waarom voorlezen voor baby’s en peuters zo enorm belangrijk is. Met onze kraamcadeau’s gaat je kind voorlezen leuk vinden en wordt het een échte beleving.

Het is feest wanneer papa voorleest!

Traditioneel gezien is voorlezen iets dat moeders doen. Dit is natuurlijk allang niet meer het geval, en ook onderzoek laat steeds meer de voordelen voor het kind zien wanneer papa voorleest. Vaders die voorlezen zijn een hele mooie aanvulling op de moeders die voorlezen. Elk hebben hun eigen, unieke manier, waardoor ze op hun eigen... continue reading

Beginnen met voorlezen kan niet vroeg genoeg

Voorlezen kan al wanneer je kindje nog een baby is. Hoe jonger je kind is wanneer je begint met voorlezen, hoe groter de woordenschat op 2-jarige leeftijd is. Uit onderzoek blijkt dat wanneer baby’s meer dan 10 minuten per dag worden voorgelezen, de kans 2,5 keer zo groot is dat ze met een goede woordenschat... continue reading

Voorleestip: Van voorlezen naar samen lezen

Voorlezen aan je kind kan op verschillende manieren. Een leuke manier is door het interactief te maken, oftewel door je kind te betrekken bij het lezen. Dit kan door je kind vragen te stellen over de afbeeldingen, karakters en gebeurtenissen in het verhaal. In plaats van voor te lezen aan je kind, ga je samen... continue reading

Of blijf geïnformeerd via onze Social Media kanalen. Volg ons op Instagram & Facebook.

👉 Start chat!
1
💬 Kunnen we je helpen?
👋 Hoi!
Waarmee kunnen wij je helpen? 💬