Ruilen & Retourneren

Ruilen

Het is niet mogelijk om losse producten uit de leesbox te ruilen. Wil je toch liever een andere leesbox, stuur dan de gehele leesbox retour en plaats een nieuwe bestelling met de juiste producten.

Kom je er vlak na het plaatsen van de bestelling achter dat je een verkeerde leesbox hebt besteld, neem dan zo snel mogelijk contact op met Lezen met Beer, viaΒ  info@lezenmetbeer.nl. Wij kijken dan of het nog mogelijk is om de leesbox aan te passen.

 

Retourneren

Is de leesbox toch niet naar wens en wil je deze retour sturen? Geen probleem! Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de leesbox. Let op: alleen complete leesboxen worden retour genomen.

De kosten voor het terugsturen van de leesbox zijn voor jezelf, tenzij het product defect ontvangen is, of wanneer er producten zijn geleverd die anders zijn dan wat er is besteld. Je dient je retour in dit geval altijd op de goedkoopste wijze te verzenden.

 

Retour aanmelden

Je retour aanmelden kan via de volgende stappen:

 1. Stuur een e-mail naar info@lezenmetbeer.nl waarin je aangeeft dat je de leesbox retour gaat sturen, eventueel met reden erbij.
  –Β 
 2. Verpak de bestelling. Dat mag in de originele verpakking, maar ook een andere verpakking is goed. Alleen complete leesboxen worden retour genomen.
 3. Verstuur de leesbox naar onderstaand adres. De kosten en het risico is voor eigen rekening:

  Lezen met Beer
  Venkelveld 22
  7006 TL Doetinchem
 4. Je ontvangt van ons een e-mail zodra je retour is ontvangen. Het retourbedrag wordt binnen 7 dagen overgemaakt op jouw bankrekening.
πŸ‘‰ Start chat!
1
πŸ’¬ Kunnen we je helpen?
πŸ‘‹ Hoi!
Waarmee kunnen wij je helpen? πŸ’¬